Chique vrijstaande woning

Assen

Voor deze mooie ruime woning in Assen kwamen de nieuwe bewoners naar O’42 ontwerp omdat ze zelf vastliepen op een aantal vraagstukken. En dan met name hoe er 1 geheel gemaakt kon worden van de grote leefruimte en de gang. In de gang zaten lastige hoeken en de ketel en voor de woonkamer wouden ze graag een mooie haard voor sfeer en gezelligheid toevoegen. Wij zijn aan de tekentafel geschoven om na te denken over mogelijke oplossingen en de uitkomst is zeer geslaagd. 

Wij hebben gekozen voor grote gebaren in de keuze meubelen. Dit omdat de ruimte dit ook kan gebruiken. De grote bank biedt ruimte voor het hele gezin en met het lange kleed wordt de zithoek weer verbonden met de op maat gemaakte openhaard. In deze maatwerk wand is ook ruimte gemaakt voor een kast waar alle KLM huisjes mooi tentoongesteld kunnen worden. De ruime eettafel biedt een scheiding tussen het kook- en zitgedeelte. Bij de keuken is gekozen voor een statement wand met behang van het melkmeisje in samenwerking met het Rijksmuseum.

Vervolgens is om de hoek de werkruimte te vinden. Hier is gekozen voor maatwerkoplossingen. Het bureau en het kastensysteem sluiten hierdoor naadloos aan op de ruimte. Ook de gekozen kleuren in elke ruimte passen perfect bij elkaar en geven de definitieve inrichting een luxe chique en warme look.

De gang was een leuke uitdaging, gezien de lastige hoeken. Hier is gekozen om van het merk Sangiacomo kasten te plaatsen waarbij de meest rechter kast vooral een ombouw vormt voor de ketel die hierachter verstopt zit. De houten kleur in combinatie met de groene lakkleur van de kasten geeft de ruimte veel warmte en sfeer.

Geleverde services
Interieurontwerp op maat inclusief maatwerk oplossingen
kleuren- en materialenplan
Indelingsplan

Merken:
Kasten – Sangiacomo en maatwerk oplossingen
Bank – Eyye
Fauteuils – Vitra en Walter Knoll
Eetkamertafel – Metaform
Eetkamerstoelen – FreiFrau
Verlichting – o.a. Moooi
MEUBELZAAK GEVESTIGD IN HARTJE GRONINEN

Bekijk ook ons winkel assortiment

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kijk in onze webshop of kom gerust langs in onze meubelzaak in Groningen

Digitaal vrijblijvend een afspraak inplannen?

Wilt u graag met één van onze adviseurs vrijblijvend een afspraak inplannen om uw woonwensen te bespreken? 

Wij ontvangen u graag!