onze werkwijze

01

Plan uw afspraak

Heeft u interesse in één van onze services? Dan kunt u vrijblijvend online of telefonisch een afspraak inplannen met een interieuradviseur van O’42 interieur. Afhankelijk van de wensen zal de afspraak in de woonwinkel of in de keukenshowroom plaatsvinden. 

02

Oriënterend geprek

Na het inplannen van een afspraak ontvangen we u graag voor een oriënterend gesprek. Hier bespreken wij uw wensen en doelen. Dit zullen wij vertalen naar een plan op maat. Afhankelijk van welke service(s) u behoefte hebt sturen wij een programma van eisen toe. Zo heeft de adviseur een optimaal beeld van uw wensen.

03

Adviseur werkt plan uit

De duur van deze fase zal zeer afhankelijk zijn van de grote van het plan. Ook zullen er verschillende terugkoppelingsmomenten gepland worden om te kijken of de adviseur in 1 lijn ligt met de wensen van de klant. Zo kan tijdig bijgestuurd worden.

04

Definieve plan presentatie

Uiteindelijk zal het definitieve plan in de woonwinkel of keuken showroom gepresenteerd worden. Bij grotere plannen wordt het ontwerpboek gepresenteerd en worden alle kleuren en materiaalstalen getoond. Ook kunnen de gekozen meubelen direct bekeken worden. U krijgt tot slot het ontwerpboek mee naar huis waar alle informatie uitgebreid instaat.

Digitaal vrijblijvend een afspraak inplannen?

Wilt u graag met één van onze adviseurs vrijblijvend een afspraak inplannen om uw woonwensen te bespreken? 

Wij ontvangen u graag!