onze services

Professioneel lichtplan Groningen

Gaat u verhuizen of verbouwen? Het is dan belangrijk voor een aangenaam huis om een goed en helder lichtplan te maken. Licht bepaalt het woongenot. Allereerst moet het natuurlijk licht goed zijn werk kunnen doen, maar fraaie lampen zijn een goede aanvulling.

Onze deskundige lichtexperts zoeken uit hoe uw huis het beste en zo natuurlijk en duurzaam mogelijk kunnen verlichten. En daarbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met uw smaak. Een luisterend oor van onze kant is van groot belang.

Samen met onze lichtexpert aan de slag

Met een uitgebreid lichtplan heeft u een afspraak met één van onze lichtexperts. Het eerste gesprek is vrijblijvend waarbij de wensen besproken worden en de prijs berekend wordt. Zodra er akkoord is gaat de lichtexpert aan de slag met het maken van de opzet van de technische tekening. Wanneer u kiest voor het uitgebreide lichtplan zal er ook een voorstel voor verlichting gedaan worden. Uiteindelijk wordt dit samengevoegd in 1 boekje met de tekening en het voorstel verlichting. Bij het voorstel staat ook de eindprijs voor de verlichting zoals voorgesteld. Vervolgens gaat onze lichtexpert met u zitten om het voorstel te presenteren en krijgt u het boekje mee naar huis. De tekening kunt u aan de installateur geven om de punten in de woning te plaatsen, het is ook mogelijk dat wij daarin begeleiden. Wanneer u de verlichting bij O’42 interieur besteld kunnen wij de verlichting voor u monteren.

Een persoonlijk en op maat gemaakt lichtplan

Een O’42 lichtplan bestaat uit:

  • voorstel verlichting (spots, vloer-, tafel-, leeslampen)
  • aanduiding posities en type losse verlichting (ook mogelijk zonder voorstel verlichting)
  • 1 á 2 alternatieven verlichting


Wilt u een prijsindicatie? Neem vrijblijvend contact op

Combineer uw lichtplan met een voorstel voor verlichting

Naast het maken van de technische tekening van uw lichtplan kunnen wij ook een suggestie doen voor de verlichting van de gekozen lichtpunten. O’42 interieur heeft een breed assortiment aan verlichting van uiteenlopende merken. Dit zal een combinatie zijn van sfeervolle decoratieve designverlichting en technische verlichting zoals rails en spots. Wij zullen 2/3 opties geven per lichtpunt. Zo zal er vaak iets bij zitten wat u aanspreekt.

Bekijk hier ons selecte online aanbod verlichting of kom langs in de winkel en laat u informeren over de vele opties.

Digitaal vrijblijvend een afspraak inplannen?

Wilt u graag met één van onze adviseurs vrijblijvend een afspraak inplannen om uw woonwensen te bespreken? 

Wij ontvangen u graag!