Interieur/keukenontwerper

Inge Tebbens Torringa

inge@o42interieur.nl

In 2017 heeft Inge haar bachelor Communicatie en Multimedia design behaald en is daarna werkzaam geweest als zzp-eer in de grafisch vormgeving branche. Hier kon zij haar passie en creativiteit in kwijt tijdens het bedenken van huisstijlen, het vormgeven van reclamemateriaal voor verschillende bedrijven/organisaties en het bouwen van websites.


Als zzp-er werkte Inge alleen en merkte zij dat ze het nauw samenwerken met een team en het adviseren van klanten miste in haar vak. In 2020 is Inge in contact gekomen met Ronald, tijdens een wedstrijd van FC Groningen hebben zij hun interesse gedeeld over de interieur branche. De mogelijkheid deed zich voor dat Inge een lange periode mee kon kijken in de interieur wereld en heeft sindsdien het mooie pand aan de Oosterstraat niet meer verlaten. Zij houdt zich onder andere bezig met keukenontwerp en het maken van interieurplannen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het onderhoud van onze website en de Social Media kanalen.

Op zoek naar GEDETAILLEERD ADVIES EN ONTWERP?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

Digitaal vrijblijvend een afspraak inplannen?

Wilt u graag met één van onze adviseurs vrijblijvend een afspraak inplannen om uw woonwensen te bespreken? 

Wij ontvangen u graag!