onze services

Interieuradvies Groningen

Wilt u een frisse kijk op uw woninginrichting? Wij helpen u graag verder met interieuradvies op maat. Onze interieuradviseurs in Groningen kijken graag met u mee naar uw woonvoorkeur in combinatie met O’42 interieur producten. 

Of het nu gaat om de opstelling van een kast of de kleurensamenstelling van meubelen, onze experts hebben het allemaal al eens gezien. Wij begeleiden u graag in dit proces om uiteindelijk samen met u uw droomwoning te creëren.

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Groningen. Eén van onze experts gaat graag voor u aan de slag.

Interieuradvies op maat van O’42 Interieur

Interieuradvies is veel meer dan enkel het plaatsen van meubelen. Naast het comfort moet de samenstelling perfect passen bij uw interieur. Geen traject is dan ook hetzelfde. Een O’42 interieuradvies op maat kan dan ook bestaan uit de volgende onderdelen:

 

Interieuradvies. We kijken niet alleen naar geschikte meubelen, maar kijken ook verder. De ruimte moet namelijk goed passen binnen het geheel en écht aansluiten bij uw wensen en die van uw gezin. Zo stellen we uw droomhuis samen.

 

Raambekleding en vloeradvies. Uw raambekleding en vloer spelen een belangrijke rol in het aanzien van uw huis. Gordijnen accentueren de ramen en dragen bij aan de gehele uitstraling van de ruimte. Bij ons interieuradvies kijken we naar het geheel om zo de gewenste uitstraling te creëren.

 

Kastadvies (inbouw). Kasten zijn een belangrijke toevoeging aan iedere woning. Het kan uw leefruimte transformeren, zowel qua functionaliteit als stijl. Bij onze ontwerpen houden we rekening met uw opbergbehoeften en zorgen ervoor dat deze naadloos aansluiten op de gewenste stijl.

 

Tv meubel advies. Een TV meubel staat in veel huiskamers centraal. Juist daarom is het belangrijk dat het goed past binnen het geheel. Er zijn veel opties die allemaal veel impact kunnen hebben op het aanzien, zoals een minimalistisch design of een tv-meubel van hout. We zullen alle opties met u bespreken om zo tot de juiste stijl te komen.

 

Kleuradvies. De juiste tinten in uw woning zijn belangrijk. Het kan namelijk voor rust zorgen en écht een ontspannen sfeer creëren. Kleuradvies bij O’42  is daarom een belangrijk onderdeel van het interieuradvies

 

Onderhoudsadvies. Het samenstellen van uw perfecte interieur is belangrijk, maar een goed onderhouden interieur maakt écht het verschil op lange termijn. Goed onderhouden meubelen verliezen hun glans namelijk minder snel en dit is direct terug te zien. 

 

Duurzaamheid staat bij ons interieuradvies centraal. Wij vertellen u graag over het onderhoud van het meubilair zodat u op lange termijn kunt genieten van uw interieur.’

Wooninrichting, bekijk onze volledige collectie

Bij ons interieuradvies houden we altijd rekening met uw wensen. We kijken ten eerste naar de mogelijkheden en adviseren bovendien wat het beste bij u past, denk bijvoorbeeld aan kleur- en stylingadvies aan huis.

Daarnaast adviseren we heel praktisch welke meubels het beste in uw interieur passen. O’42 ontwerp is onderdeel van de woonwinkel O’42 interieur in Groningen. Op onze website of in onze showroom vindt u daarom al onze (eigen) merken terug. Bekijk ons assortiment online of kom een kijkje nemen in onze showroom in Groningen voor het volledige assortiment.

Digitaal vrijblijvend een afspraak inplannen?

Wilt u graag met één van onze adviseurs vrijblijvend een afspraak inplannen om uw woonwensen te bespreken? 

Wij ontvangen u graag!